Egen Vinkällare – Dina drömmar och idéer väcks till liv

Med en egen vinkällare kan du uppfylla dina personliga drömmar om ett perfekt lagrat vin. Skapad exakt för att passa till dina idéer och önskemål blir utformningen, planeringen och genomförandet av din egen privata vinkällare. Vi hjälper dig med inredning till din vinkällare så som vinställ och andra typer av lagringslösningar. Med vår hjälp får vägledning och stöd för att uppnå ett optimalt resultat!

Skapa din egna vinkällare – Skräddarsydd för att passa till dina önskemål, din budget och tillgängligt utrymme.

Vi kommer att leverera en vinkällare som är individuellt utformad och passar bäst till dina personliga behov. Det prisvärda lagringssystemet från Traditional Wine Racks kan byggas ut och kombineras efter dina behov. Den höga kvaliteten, kommer från den Engelska tillverkaren Traditional Wine Racks som genom att blanda och matcha olika material lyckas åstadkomma extraordinära effekter. En individuellt anpassad vinkällare med en touch av klass erbjuder Traditional Wine Racks högsta kvalitet! Låt dina vinställ tillverkas för hand i elegant valnötsträ eller annat valfritt träslag och skapa en vinkällare som utstrålar kvalitet. Ovan kan du få inspiration till din egen vinkällare. Dessa är några vinkällare som vi har byggt till våra kunder.

Korrekt kontrollerat klimat

Vid utformningen och planering av din vinkällare finns flera aspekter som bör beaktas så att dina värdefulla viner inte bara förvaras på rätt sätt utan också behålla sin kvalitet och värde! De viktigaste faktorerna som man bör tänka på när man ska lagra viner är: Isolering, Temperatur, Fuktighet och Vibrationer. Vi hjälper dig gärna hitta den perfekta klimatkontrolls lösningen för din vinkällare så du kan vara säker på att uppnå optimala lagringsförhållanden.

TOP